the happy bridge
- De Brug naar een Gelukkiger Leven -

 
     

 

Wie zijn wij?

 

 

knop home

knop doelstelling

knop samenwerking

knop hoe helpt u

 

 

 

Het bestuur van Jembatan Senang bestaat uit de volgende personen:

 

Kees en Els Sinjorgo 

Vanaf onze Pensionering brengen wij elk jaar ook enige maanden door op Bali. Behalve dat wij genieten van alles wat Bali ons te bieden heeft, proberen we in ruil daarvoor ook iets voor de plaatselijke bevolking te betekenen. Dit heeft begin 2009 geleid tot de start van het project Jembatan Senang.

 

Anke van der Linden

Mijn naam is Anke van der Linden.

Ik ben 59 jaar, opticien/contactlensspecialist bij een optiekbedrijf in Winterswijk, en woon in Lichtenvoorde.In het voorjaar van 2010 zijn we het project "Brillen voor Bali"gestart. Sindsdien komen we regelmatig bij Jembatan Senang, om daar de kinderogen ook te meten, eventueel van een bril te voorzien, of, als het nodig is, met een van de kinderen naar een oogarts te gaan voor verder onderzoek. Het was een logische stap om samen te gaan werken met Jembatan Senang.

 

Nel Lagas

Mijn naam is Nel Lagas, ik ben 62 jaar en woon in Leiden, in Nederland. Ik ben werkzaam als HR adviseur bij een grote organisatie voor geestelijke gezondheidszorg. Ik heb twee volwassen kinderen, een dochter van 31 en een zoon van 25. Ik ben al jaren werkzaam in de zorg, daar komt ook mijn affiniteit met Jembatan Senang vandaan. Een paar bezoeken tijdens mijn vakantie op Bali in november 2013 deden de rest: dit project verdient ieders steun!

 

Ad Landheer

Hallo lezers, Ik wil me even voorstellen, Mijn naam is Ad Landheer en ik ben in september 2014 toegetreden tot het bestuur van Jembatan Senang. Voor die tijd deed ik al wat hand en span diensten voor Jembatan Senang met name bij de 2 wekelijkse zwemlessen. Ik ben geregeld op Bali en geniet dan van het eiland en haar bevolking en ik vind het daarom fijn om iets terug te kunnen doen voor de mensen in onze omgeving. Oude mensen zonder verdere familie en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking behoren tot de meest kwetsbare inwoners van Bali. Ik ben dan ook blij om via jembatan Senang iets te kunnen doen voor deze laatste groep.

 

Bijlage Bedrijfsuittreksel Kamer van Koophandel nr. 61242071 betreffende Bestuursleden Jembatan Senang.

 

Stichting

“JEMBATAN SENANG”

“De brug naar een gelukkiger leven”

Met Jembatan Senang proberen we iets van onze kennis en ervaring in het onderwijs in Nederland over te brengen op de begeleidsters van onze groep en op de ouders en de leefomgeving van de kinderen. We hopen hiermee deze kinderen een betere toekomst te kunnen bieden. We worden hierbij ondersteund door enkele andere Nederlandse stichtingen die al langer actief zijn op Bali.

Daarnaast is ook uw belangstelling en steun voor ons project van harte welkom.

U kunt contact met ons opnemen via:

Kees en Els Sinjorgo

Tel. in Nederland: +31164642505
Tel. op Bali:
+621236196617/+6281236196617      

e-mailadres: elssinjorgo@gmail.com.


Volg ons ook op Facebook

 

 
     
 

knop omhoog

 
     
 

laatste wijziging 18-02-2017            ©  jembatan senang